طراحی وب سایت با پلتفرم طراحی سایت چگونه است؟
طراحی وب سایت با پلتفرم طراحی سایت چگونه است؟
پلتفرم طراحی سایت ، پرکاربردترین اپلیکیشن در طبقه بندی طراحی وب سایت است. این نرم افزار از زیر مجموعه های طراحی CMS می باشد. دراین پلتفرم شما می توانید فریلنسر مورد نظر خود در زمینه طراحی با پلتفرم طراحی سایت را جست و جو کنید.
چگونه طراح وب سایت خود را پیدا کنم؟
جست و جو در پلتفرم طراحی سایت و پیداکردن فریلسنر و یا طراح وب سایت دورکار برونسپاری پروژه از طریق شبکه های اجتماعی
سایت داینامیک و استاتیک چه تفاوت هایی دارند؟
وب سایت ایستا : این سایت ها پنل مدیریتی ندارند به این معنا که به جز طراح وب سایت ؛ کسی نمی تواند تغییری در آن به وجود بیاورد. اما وب سایت پویا، محتویات خود را بر اساس نیازهای متقاضی تغییر می دهد .
بهینه سازی وب سایت چیست؟
روشی برای ارتقاء یک وب سایت به منظور افزایش تعداد بازدیدکننده هایی است که از موتورهای جستجو دریافت می کند. سئو جنبه های متفاوتی دارد که در این جا می توان به آن ها اشاره کرد.
عوامل موثر در هزینه طراحی و پیاده سازی وب سایت چگونه مشخص می شود؟
اما در رابطه با هزینه پروژه مورد نظر باید به این موضوع اشاره کرد که تا حد زیادی به دامنه کار شما و مهار تهای خاص مورد نیاز برای تحقق پروژه شما بستگی دارد. در ادامه به عوامل تاثیر گذار در هزینه طراحی وب سایت خواهیم گفت.
رسیدن به رتبههای بالای گوگل با خدمات سئو حرفهای
چرا به طراحی وب سایت برای بازار اینترنتی خود نیاز داریم؟
این اولین سوالی است که ممکن است ذهن شما را به خود مشغول کند که اصلا چه نیازی به وجود وب سایت و طراحی وب سایت است؟ جواب این سوال خیلی راحت تر از تصور من و شما است. وب سایت شما هسته اصلی فعالیت های بازاریابی آنلاین شما است. میکروفونی است برای بازگو کردن هرچیزی که در دنیای خدمات اینترنتی و کسب و کار شما وجود دارد. کسب و کار شما ممکن است در تهران، کرج، کرمان، مشهد، اصفهان، کرمانشاه، شیراز، بندرعباس و یا شهرها و روستاهای بکر و دور افتاده کشور عزیزمان قرار داشته باشد. طراحی یک وبسایت حرفه ای به شما امکان می دهد به بازار هدفی بسیار بزرگ فراتر از شهر و استان محل فعالیت فیزیکی خود دسترسی داشته باشید. شما با استفاده از یک طراحی وب سایت خوب، به راحتی می توانید بازدیدکنندگان خودتان را به مشتریان دائمی تبدیل کنید. از طریق ابزار هایی مانند سئو ، بازاریابی شبکه های اجتماعی ، بازاریابی از طریق ایمیل ، تبلیغات کلیکی گوگل و سایر تبلیغات در موتور های جست وجو، می توانید این هدف را زودتر محقق کنید. در حالی که یک وب سایت ضعیف می تواند پول و سرمایه گذاری شما را هدر دهد ، داشتن یک وب سایت بهینه، سرمایه شمارا چندین برابر خواهد کرد.
آیا استخدام طراح وب سایت ضرورتی دارد؟
اگر در جامعه ای مانند ایران زندگی می کنید که دستگاه های تلفن هوشمند با قابلیت اتصال به اینترنت در دست بیش از 90 درصد افراد موجود است باید گفت : صد در صد بله.
ما در ادامه به دلایل آن خواهیم پرداخت. یک وبسایت حرفه ای هویت منحصر به فرد برند شما را به عناصر بصری ترجمه و تبدیل می کند. حالا شما بازار هدفی به بزرگی کل کاربران اینترنت دارید. شما به تنهایی قادر به انجام این کار نخواهید بود و بدون شک در این مسیر نیاز به فردی متخصص خواهید داشت. شما می توانید افراد متخصص خود و فریلنسر طراحی وب سایت مورد نظر را به صورت دورکار، به آسانی و تنها با یک کلیک در وبسایت پلتفرم طراحی سایت ، جست و جو کنید. اما در رابطه با هزینه پروژه مورد نظر باید به این موضوع اشاره کرد که تا حد زیادی به دامنه کار شما و مهار تهای خاص مورد نیاز برای تحقق پروژه شما بستگی دارد. میزان پیچیدگی و یا سادگی درخواست مورد نظر و هم چنین مدت زمانی را که یک طراح صرف اجرای پروژه مورد نظر شما می کند، همگی از جمله عناصر تاثیر گذار در هزینه های شما می باشند.
نتایج نهایی پس از درخواست یک پروژه طراحی وب سایت توسط فریلنسر شما، چه می باشند؟
ایجاد طراحی قالب وب سایت با توجه به محتوای مورد نظر شما. مانند طراحی وب سایت فروشگاهی و ...
ایجاد سیستم عامل های متفاوت در طراحی وبسایت ایستا و یا پویا
انجام طراحی رابط کاربری یا User Interface در سطح حرفه ای . به عنوان مثال ، طرح ها ، فرم ها ، منوها ، دکمه های فراخوان عمل.
انجام طراحی تجربه کاربری یا User Experience در سطح اولیه . به عنوان مثال ، وایرفریم ها ، صفحه داستانی ، تست کردن عملکرد کاربر و تجربه آن ها.
ایجاد ارتباطات جدید برای پروژه های جدید .به عنوان مثال ، همکاری با توسعه دهندگان در بازار مورد نظر ، طراحان گرافیک و نویسندگان.
بخش 2:
انواع روش های طراحی وب سایت
بعد از کسب اطلاعات اولیه در مورد اهمیت وجود طراح وب سایت در تیم کسب و کار شما، نگاهی می اندازیم به مفاهیم اصلی در یک طراحی وب سایت و گوناگونی سیستم های طراحی.
انواع روش های طراحی وب سایت
طراح وب سایت و یا توسعه دهنده وب سایت؟ مسئله این است.
طراح وب سایت (Web Designer) ، توسعه دهنده وب سایت نیست ( Web Developer). این دو کلمه هم از لحاظ معنی تحت الفظی و هم از نظر عمکرد تفاوت زیادی با یکدیگر دارند. پس اول از همه یک نگاه کلی به معنی این دو می اندازیم: طراحی وب سایت ، تمام آن چیزی است که شما با نگاه کردن به یک وب سایت متوجه آن می شوید. یک طراحی وب سایت شامل طراحی بخش های بصری وب، عناصر وبسایت، پالت های رنگ و تایپوگرافی می شود و تمام چیزی که به عنوان خروجی نهایی روی صفحه نمایشگر شما ظاهر می شود. این طراح وب سایت با استفاده از ابزار هایی فتوشاپ (photoshop) طراحی خود را انجام داده است. تلاش در به وجود آوردن استفاده راحت تر با طراحی رابط کاربری سایت و ایجاد تجربه کاربری بهتر از دیگر ویژگی های حائز اهمیت در زمینه طراحی می باشد. در این مرحله از کار، هیچ نیازی به داشتن مهارت های برنامه نویسی نمی باشد اما به طبع، داشتن حداقل دانش مورد نیاز، باعث درک بهتر اصول به کار گرفته شده در طراحی وب سایت می شود. و اما توسعه دهنده وب سایت ، در عین داشتن شباهت هایی با یک طراح، تفاوت هایی را نیز دارد. بر خلاف یک طراح وب سایت، توسعه دهنده وب بیشتر به کدنویسی درست تمرکز دارد و تمرکز خود را بر زیبایی بصری قرار نمی دهد. وی بیشتر به جزئیات سایت دقت میکند و با برنامه های کدنویسی سر و کار بیشتری دارد. کد نویسی های او منجر به طراحی وب سیات هایی در قالب ایستا و یا پویا می گردد.
طراحی استاتیک و ایستا و یا طراحی داینامیک و پویا؟ انتخاب شما کدام است؟
برای تعریف یک پروژه طراحی وب سایت، وجود هردوی آن ها اجباری نیست.بلکه به انتخاب متقاضی و توسعه دهنده وب، میتوان از یکی از این دو مدل طراحی استفاده کرد.
طراحی وب سایت ایستا و یا Client-side
اولین های طراحی وب سایت، در این در این طبقه بندی قرار دارند .این سایت ها پنل مدیریتی ندارند به این معنا که به جز طراح وب سایت ؛ کسی نمی تواند تغییری در آن به وجود بیاورد. امروزه استفاده از این نوع وب سایت ها به صرفه نیست و کمتر کسی طراحی آن هارا انتخاب می کند مگر اینکه جزء وب سایت های بدون نیاز به ادیت و ویرایش باشد. اما نرم افزارهای کاربردی آن
HTML: زبان رایانه ای که برای نمایش محتوا مانند متن، تصاویر و لینک ها در وب استفاده می شود، در واقع اصلی ترین زبان برای طراحی وب سایت و پلی مابین طراح و مرورگر می باشد.
CSS: ابزاری برای قالب بندی، رنگ بندی و ایجاد گرافیک در صفحات HTML وب سایت است.
طراحی وب سایت پویا و یا Server-side
بیشتر وب سایت های موجود، سایت های پویا یا داینامیک هستند. یعنی محتویات آن ها بر اساس نیازهای متقاضی قابل تغییراست .مدیریت این نوع از سایت ها بسیار راحت و بدون نیاز به آموزش خاصی است و دارای یک پنل مدیریتی است که از این نظر دارای برتری نسبت به وب های ایستا می باشند. به عبارت دیگر، طراحی وب سایت های پویا بخش تکنولوژی یک طراحی هستند. واما مثال آن:
PHP: زبان برنامه نویسی که برای طراحی وب سایت توسعه یافته و به عنوان زبان عمومی استفاده می شود.
CMS: جدید ترین و پر کاربردترین نوع طراحی وب سایت پویا با نام سیستم مدیریت محتوا.
سیستم مدیریت محتوا چیست؟
نرم افزاری که به شما امکان تولید و مدیریت محتوا برای طراحی وب سایت مورد نظر را می دهد. سیستم عامل های CMS مشکل برنامه نویسی و کدنویسی را برای طراحی وب سایت، حل کرده اند. در این سیستم امکان نوشتن پست ، ایجاد صفحات ، بارگذاری فایل ها ، ویرایش مؤلفه های طراحی در قالب های از پیش طراحی شده، فراهم می شود. و اما پر کاربرد ترین آن ها:
WordPress : پلتفرم طراحی سایت ، پرکاربردترین اپلیکیشن در طبقه بندی طراحی وب سایت است. نصب آسان، بدون هزینه و استفاده راحت آن طراحی سایت پلتفرم طراحی سایت ، با هر دانش و سطحی ، این نرم افزار را پرطرفدار کرده است.
Joomla و Drupal : این دو نرم افزار به حداقل دانشی از زبان های برنامه نویسی HTML و CSS نیاز دارند.
WooCommerce و Big Commerce : ووکامرس و بیگ کامرس جزء افزونه های مورد نیاز برای طراحی سایت فروش آنلاین در دنیای نرم افزارهای دیجیتال مارکتینگ به حساب می آیند.
بخش 3:
اهمیت نقش سئو در طراحی وب سایت
در این قسمت از اهمیت سئو در طراحی وب سایت خواهیم گفت. به عبارت دیگر، برای بهینه سازی سئو وب سایت خود وقرار گرفتن آن در لیست های بالاتر رنکینگ گوگل و دیگر موتورهای جستجو باید بدانیم که چگونه طراحی وب سایت بهینه، بر روی SEO شما تأثیر می گذارد.
در ابتدا باید گفت، سئو به چه معناست؟ اطمینان پیدا کردن از جهت دسترسی آسان و سریع به وب سایت به گونه ای که ساختار وب سایت برای موتور های جست و جوگر قابل فهم باشد .سئو تنها درباره ی موتورهای جستجو نیست. بلکه در طرف مقابل به معنای ساخت وب سایت به طوری است که برای کاربران خوشایند باشد.
اهمیت نقش سئو در طراحی وب سایت
همه آنچه در مورد نقش SEO در وب سایت خود باید بدانید.
کاری کنید که بازدید کننده عاشق وب سایت شما شود: این مسئله در مورد عناصر طراحی است که شما باید در نظر بگیرید. متن قابل خواندن ، روانشناسی رنگ ، استفاده از ساید بار ها و منوی وب سایت خود از جمله عواملی هستند که باعث جذب بازدید کننده و سپری کردن زمان بیشتر در وب سایت شما می شود. با اینکار جایگاه خود را در موتور های جستوجوگر افزایش دهید.
بهترین راه دسترسی را برای بازدید کنندگان خود ایجاد کنید: چند روش ساده برای راهنمایی بازدید کنندگان خود و پیش بینی چگونگی اتصال سریع آنها به اطلاعات مورد نظر وجود دارد. به عنوان مثال ، ضروری ترین کلید های خود را مانند منو ، لوگو شما باید بدون نیاز به تلاش زیاد برای پیدا کردن ، به راحتی قابل مشاهده باشند.
لینک های داخلی در وب سایت خود را فراموش نکنید: این لینک های به ظاهر بی ارزش، بهترین دوستان شما هستند. هرچه بازدید کننده بیشتر وقت خود را صرف کلیک کردن و پریدن از یک لینک به لینک دیگر کند ، موتورهای جستجو بیشتر می توانند سایت شما را کاربر پسند طبقه بندی کنند. در این صورت تعداد بیشتری از صفحات شما باز می شوند.
کسب کار خود را درنقشه محلی موتور جست و جوی گوگل ثبت کنید: گوگل روزانه حدود 3.5 میلیارد جستجو را انجام می دهد و تقریبا 88٪ از کل جستجوهای تلفن همراه را تشکیل می دهد. جستجوهای محلی Google همچنین 76 درصد از افرادی که در طول روز از فروشگاه های محلی بازدید می کنند ، مستقیماً به فروش تبدیل می شوند.
از Header و Footer ها در جایگاه مناسیب استفاده کنید: اگر بازدید کنندگان نتوانند منوی وب سایت شما به دلیل بزرگ بودن یک عکس و یا طولانی شدن یک متن در صفحه، را پیدا کنند، انگیزه خود را برای ادامه جست جو از دست می دهند و صفحه طراحی شما را ترک می کنند. این کار باعث می شود که تعداد بازدیدکنندگان شما در موتور جستوجوگر کم شود. برای جلوگیری از این کار، میتوانید منوی صفحه خود را در بخش های بالای صفحه (Header) و پاورقی (Footer) قرار دهید.
تولید محتوا برای سایت را جدی بگیرید: برای سفارش محتوا و متن مطالب توضیح محصولات و مقالات می توانید از فریلنسرهای متخصص تولید محتوا استفاده کنید. همچنین در صورتی که محتوای شما به صورت متن تکست نیست می توایند با ثبت سفارش تایپ مقاله و استخدام یک فریلنسر تایپیست به راحتی مطالب خود را در فرمت قابل ارایه برای وبسایت تحویل بگیرید.
و اینگونه است که کسب وکار آنلاین شما در موتور های جست و جوگر پربازدید و شناخته شده خواهید شد.
بخش 4:
چگونه طراح وب سایت شویم؟
در این بخش مقاله نگاهی می اندازیم به معرفی شغل طراحی وب سایت و وظایف اصلی یک طراح وبسایت. برای داشتن انتخابی درست در ارتباط با تعریف و سفارش یک پروژه طراحی وبسایت، در دست داشتن یک برنامه راهنما ، مهم ترین بخش تصمیم گیری شما می باشد
چگونه طراح وب سایت شویم؟
یک روز عادی از زندگی یک طراح وب سایت
اگر از شما سوال شود که یک روز کاری در دنیای یک طراح وب سایت چگونه شروع و ادامه پیدا می کند، جواب شما چیست؟ شاید به ظاهر سوال کلیشه ای و یا پیش پا افتاده ای باشد اما برای رشد و تقویت مهارت های طراحی وب سایت خودتان، نیاز دارید سری به اول ماجرا بزنید.
شاید کلیدی ترین مرحله از روز یک سایت دیزاینرو یا طراحی وب سایت، کار با Wireframe ها باشد. با استفاده از وایرفریم و یا قاب بندی، تمامی ساختار ها و فاکتور های مورد نیاز در طراحی وب سایت طبقه بندی می شوند. وایرفریم، ترسیمی با خطوطی ساده است که چیدمان اشیاء و ساختار محتوایی یک صفحه وب را فراهم می کند. در واقع چگونگی قرارگرفتن تمام عناصری که مشتری برای طراحی وب سایت خود، نیاز دارد. در مراحل بعدی کار، به سراغ نرم افزار های فتوشاپ ویا نرم افزار های گرافیکی می رود تا ایده پردازی های خود را به مرحله اجرا در آورد.
اما نکته قابل توجهی که یک طراح را در دنیای امروز تکنولوژی ها با گذشته او متمایز می کند، گستردگی کار در بخش ارائه مطالب و طراحی وب سایت می باشد. در واقع این بدین معناست که که یک طراحی وب سایت درست باید قابل اجرا در تمامی ابزار های هوشمند مثل موبایل ها، تبلت ها، آیپد ها و لپ تاپ ها باشد. طراحی واکنش گرا و یا Responsive ، طراحی است که بدون در نظر گرفتن نوع دستگاه اتصال به وب، با دستگاه کاربر سازگار است و محتوای وب سایت رو به مناسب ترین شکل ممکن نمایش روی دیوایس های مختلف نمایش می دهد.
وظایف اصلی یک طراح وب سایت
وظایف شغلی طراح وب سایت، تمام جنبه های ایجاد یک وب سایت را در بر می گیرد. پس از ملاقات با مشتری و ارزیابی نیازهای آنها، با استفاده از اطلاعات به دست آمده؛ کار طراحی آغاز می شود. وظایف آنها موارد زیر را شامل می شود ، اما به آنها محدود نمی شود
نوشتن و ویرایش محتوای وب سایت،تعیین نیازهای فنی،بروزرسانی وب سایت ها،ایجاد فایلهای پشتیبان،حل مشکلات کدنویسی
شرایط لازم برای تبدیل شدن به یک طراح وب سایت
یادگیری اصول تصویربرداری طراحی وب سایت،مهارت های اولیه طراحی وب سایت،کار با نرم افزار های انیمیشن،طراحی چندرسانه ای،مدیریت محتوا وب،ویرایش فیلم و صدا
بخش 5:
نکات کلیدی برای ارتقاء مهارت طراحی وب سایت
حال، نگاهی می اندازیم به برخی نکات کاربردی که می تواند شما را از یک طراح عادی وب سایت، به یک طراح ماهر و خبره و طراحی وب سایت شمارا به یک طراحی وب سایت حرفه ای تبدیل کند. اشتباهات رایج خود، که ممکن است تا امروز توجه زیادی به آن ها نکرده باشید و یا شاید اصلا از وجود آن ها بی خبر باشید. باید ها و نباید هایی که در این مسیر با آن ها روبه رو خواهید شد. اگر به دنبال ورود به دنیای حرفه ای هاو کسب درآمد بیشتر و دریافت پروژههای بهتر هستید، این مطلب را دنبال کنید.
نکات کلیدی برای ارتقاء مهارت طراحی وب سایت
مراحل مختلف از یک طراحی حرفه ای
تجزیه و تحلیل: قسمت اول کار طراحی وب سایت همیشه در مورد جمع آوری اطلاعات و شناسایی مواردی مانند هدف وب سایت و اهداف و گروه هدف آن است.
برنامه ریزی: تعریف نقشه سایت یا ساختار آن و بررسی فن آوری هایی که از طریق آن ها طراحی وب سایت انجام می شود.
طراحی: تمرکز روی مدل های قاب بندی و سبک بصری طراحی وب سایت.
محتوا: یکی از مهمترین قسمت های این روند ، تمرکز برای انتخاب متن مناسب ، عکس ها و فیلم های لازم برای طراحی وب سایت است که باید به شکلی بهینه محتوای وب را ارائه دهند اما این بهینه سازی در طراحی وب سایت نه تنها برای بازدید کنندگان شما بلکه برای موتور جستجو گر گوگل و یا دیگر مرورگر ها هم الزامی است.در بخش های بعدی بیشتر به این نکته خواهیم پرداخت.
توسعه: قسمت برنامه نویسی طراحی وب سایت می باشد.
تست: تست تمام مشخصات فنی و داده ها از جمله مهم ترین مراحل پایانی است. چرا که در پایان باید مشاهده کنید که وب سایت مورد نظر شما تا چه اندازه هدفتان را محقق می کند.
استقرار: کار شما به عنوان یک طراح تا قبل از نظارت بر تمامی نقص های احتمالی و برطرف کردن اشکالات آن و تلاش برای ادامه رشد وب سایت ، به پایان نمی رسد.
اما این ها نکاتی نبودند که شما از قبل با آن ها آشنایی نداشته باشید، بلکه این ها جزئی از روزمره زندگی کاری شما هستند. آن چیزی که شمارا به ادامه خواندن این مطلب تشویق کرده است در بخش بعد وجود دارد
کیفیت سایت طراحی شده خود را ارتقا دهید
دکمه های اشتراک گذاری مطالب در فضاهای اجتماعی را مستقیما در وب سایت خود درج کنید.
داشتن Call to Action یا فراخوان عمل: مفهومی از دنیای بازاربابی است که برای طراحی وب سایت حرفه ای باید آن را در نظر داشته باشید. در واقع در بازاریابی، به خصوص در بازاریابی دیجیتال، فراخوان عمل دستوری است که مخاطب را وادار به انجام یک واکنش از پیش طراحی شده میکند. استفاده از عباراتی چون "برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید" یا "همین حالا از ما خرید کن" مثالهایی از این دستورها هستند.
نشانی وب سایت خود و همان آدرس URL به آسانی قابل دسترس باشد.
بر روی سئو وب سایت خود و یا به عبارت دیگر بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، بیشتر تمرکز کنید.
تائید طرح توسط مشتری
برای دسترسی هرچه بهتر وب سایت خود، بهترین نقشه را فراهم کنید. سیسم وب سایت مپ و یا Navigation به کاربر شما کمک می کند که اطلاعات مورد نیاز خود را به آسانی به دست آورد. این کار کمک به بهینه سازی وب سایت شما برای بالا آمدن در رنکینگ گوگل هم می کند.
تصاویر نامفهوم و اصطلاحات مبهم را حذف کنید و تصاویر صحیح و مناسب برای مخاطبان خود استفاده کنید. این کار نیز به سئو وب سایت شما کمک می کند.
5 اشتباه معمول در طراحی وب سایت
ایجاد طرح هایی که جوابگو نیستند و در واقع در دنیای واقعی قابلیت اجرا را ندارند.
زیاده روی کردن در طراحی که مناسب با محتوا نیستند. اینکار سبب از بین رفتن محتوای اصلی شما می شود.
استفاده نادرست از Headerو Footer و ساید بار ها.
تصمیماتی که به SEO و عملکرد آن آسیب می رساند.
استفاده از استانداردهای وب سایت که به روزرسانی نشده اند.
بخش 6:
انواع سایت از نظر کارکرد
بخش بعدی مختص به توضیحات انواع طراحی های وب سایت و محتوای آن ها می باشد. و نگاهی می اندازیم به سوالات متداول مشتری شما برای ثبت و سفارش پروژه طراحی وبسایت. و هم چنین هیجان انگیزترین قسمت آن، یعنی بخش دستمزد و عوامل موثر بر قیمت و هزینه های سفارش سایت توسط مشتری
انواع سایت از نظر کارکرد
سایت شرکتی ویا فروشگاهی و حتی شاید هم شخصی؟
طراحی سایت اداری
امروزه تقریبا اکثر شرکت هایی که با عموم جامعه در تعامل هستند نیاز داشتن یک وب سایت را حس می کنند و شرکتهای بزرگ تربه وب سایتی نیاز دارند تا برند خود را مدیریت کنند و یا با شرکتهای تابع خود در تماس باشند. یک وب سایت فقط شامل چند صفحه متن نیست بلکه می تواند نشان دهنده عملکرد تجاری و بازرگانی برند مورد نظر باشد
طراحی سایت فروشگاهی
امکان طراحی سایت فروشگاهی قابلیت های زیادی را برای فروشندگان به ارمغان آورده است. قابلیت هایی که تجارت و خرید و فروش کالا و خدمات را از شکل سنتی خود کاملا جدا کرده و دنیای تازه را به روی تاجران باز کرده است. قابلیت هایی که فعالان این عرصه را قدرتمند تر از همیشه کرده است و طراحی وب سایت می تواند در این عرصه کسب و کارشان را متحول نماید. از جمله وب سایت های فروشگاهی که در ایران بسیار قدرتمند عمل کرده است می توان دیجی کالا را مثال زد
طراحی سایت شخصی
برای افرادی که تمایل به معرفی خود دارند جذاب ترین طرح ها را در نظر گرفته می شود، گرچه شبکه های اجتماعی و وبلاگ ها می تواند برای افراد به عنوان یک معرفی کننده ی آنلاین باشد، اما داشتن یک وب سایت شخصی تحت دامنه ی اینترنتی مختص فرد، برای کسانی که لازم به داشتن سایت شخصی هستند، چندین برابر مفید تر می باشد
سوالات متداول مشتری شما
با سرمایه گذاری بر روی یک وب سایت بهینه می توانید، شانس خود را برای رضایت مشتری و دیده شدن در فضای مارکتینگ بالا ببرید. حالا که صحبت از رضایت مشتری شد، باید به این نکته توجه داشته باشیدکه مراجع شما، در شرایط عادی هیچ اطلاعاتی از نحوه کار شما، سیستم عامل های مورد استفاده شما و دیگر جزئیات ندارد. بلکه تمام آنچه یک متقاضی از شما میخواد و سوال می کند، به شرح زیر است:
چه توجیهی برای استفاده از سایت طراحی شده در مقابل سایت از پیش آماده شده دارید و یا به عبارت دیگر چرا باید کار طراحی من را شما انجام دهید؟
روند طراحی شما چیست؟
چگونه پروژههای طراحی وب سایت خود را ارزیابی می کنید؟
آیا می توانم به تنهایی وب سایت خود را یرایش و تنظیم کنم؟
ساخت و راهاندازی وب سایت من چه مدت زمان طول خواهد کشید؟
حالا که صحبت از مشتری شد در واقع صحبت از بحث شیرین دریافتی و به عبارت دیگر میزان دستمزد شما از این طراحی ها می شود. شاید شما به عنوان یک طراح و یا یک فرد تازه وارد به دنیای تکنولوژی دیجیتال، میزان حقوق از یک پروژه، جز اولین سوالاتتان باشد.
اما موضوع قابل بحث این است که این هزینه مشخص نیست.چرا که همه چیز به خودتان بستگی دارد و میزان پشتکاری که در کارهایتان به خرج می دهید. اما اگر بخواهم کمی دقیق تر بوده و شما را با جزئیات آشنا کنم باید بگویم که شغل طراحی وب سایت ویژگی هایی دارد که آن را می توان از دیگر شغل ها متمایز کرد. این ویژگی ها به قدری وسوسه کننده خواهند بود که بتوانند شما را جذب این حرفه کنند. درآمد یک طراح سایت به عوامل مختلفی بستگی خواهد داشت.
عوامل موثر در میزان درآمد
طراحی وب سایت استاتیک و یا داینامیک
میزان پیچیدگی و سختی طراحی پروژه مورد نظر
موقعیت جغرافیایی مثل کار کردن در شهرهای بزرگی هم چون تهران، مشهد، اصفهان، شیراز، یزد، تبریز
اگر شما یک طراح وب حرفه ای باشید به نسبت بزرگی پروژه ها، قیمت ها را بسیار بالاتر خواهید برد. پس هر تلاش شما برای بهتر شدن، یک قدم شمارا به کسب درآمد بالاتر هدایت می کند.
با ادامه این روند، شما نیز می توانید که کار خودتان را به عنوان یک طراح وب سایت شروع و یا از هر جایی که هستید ادامه دهید. امروزه مسیر های زیادی برای پیدا کردن پروژه مربوطه و مورد علاقه وجود دارند که بدون شک شبکه گسترده و جهانی اینترنت اصلی ترین آن ها می باشد. بستر هایی مثل:
ثبت نام در پلتفرم طراحی سایت و شروع کار به عنوان فریلسنر یا طراح وب دورکار
بازاریابی در شبکه های اجتماعی
بازاریابی از طریق وب سایت های شخصی
برندینگ
فرستادن رزومه کاری به شرکت های طراحی وب سایت و دیزاین
چاپ وآگهی تبلیغات
بخش نظرات و دیدگاه ها
نظر خود را در مورد این صفحه با ما به اشتراک بگذارید